Jasså, du er klar for å ta et skikkelig tak for å legge om viktige elementer i livet ditt og samtidig øke din velværefaktor? Du er hermed advart; Det er fullt mulig, men du må være forberedt på at det tar ca. 3-6 måneder å endre kun én dårlig vane! Og har du flere uvaner du vil endre, så for all del ikke ta alle på en gang – det er ren gambling. Ting tar tid – endring er en prosess som krever mye mental styrke og sterk disiplin. Selv føler vi at dette ikke er tidsavgrenset i det hele tatt, man kan hele tiden lære noe nytt og inspirere seg selv og hverandre til å nå nye mål.

Med både Startpakken og Grunnpakken i bunnen, har du allerede en god plattform å bygge på. Det er ingen forutsetning at du har gjennomført disse to pakkene før du går i gang med Totalpakken. Imidlertid er det viktig å være klar over at denne pakken krever mer av deg rent mentalt – du blir utfordret til å tenke igjennom hvilke prioriteringer du må ta med tanke på å leve en mer aktiv livsstil og ikke minst hvordan du kan gjennomføre dette i hverdagen din.

Du vil også få en individuell kostholdsplan med oversikt over måltidsmønster og forslag til menyer. I tillegg til dette får du en treningsplan som er litt mer langsiktig enn ett enkelt program, og du vil oppleve hvor deilig det er med massasje (mental balsam!).

Coaching-rollen er avgrenset til å hjelpe deg å finne en aktiv livsstil som passer din personlighet. Det er denne faktoren som er brobyggeren mellom det å «trene fordi jeg må» og det å «trene fordi jeg vil».

Dersom du liker mottoet «Jeg tør, jeg kan, jeg vil» så er du klar for denne pakken.

Vi gir deg springbrettet – du bestemmer løpet og farten!

Du må være tilgjengelig innenfor et tidsrom på 2 uker for å kunne gjennomføre denne pakken.