Her er noen av våre referanser:

”Hei Jan Helge. La meg starte med å si TUSEN TAKK!!! Det har vært helt enormt å ha deg som treningspartner og venn og jeg vet at mye av det vi har opplevd hadde jeg ALDRI gjort uten deg. TUSEN TAKK igjen, for arbeidet som min PT, nå skal jeg klare å bygge videre på egenhånd!” (mann, 37)

”Hvilket lykketreff dette var for meg!! Allerede etter første uke skjønte jeg at denne mannen virkelig kan sitt fag. Han har trent hver muskel i kroppen min. Det var fantastisk å kjenne at kroppen sakte men sikkert reagerte på treningen og etterhvert gjenvant jeg treningsgleden. Jan Helge er en flink trener. Han pusher, men lytter. Han er utadvendt og blid. Han er en stor inspirator og strekker seg langt for at kunden skal få utbytte og bli fornøyd. Jeg trodde ikke at det var mulig å trene så hardt og forskjellig. Det som dog imponerte meg mest er at treningen er uten bruk av elektriske apparater eller andre fancy treningsapparater. Enkelt og greit.” (kvinne, 55). KLIKK HER FOR Å LESE HELE ANBEFALINGEN

”Takk for superbra trening!” (kvinne 40, tidl. landslagsutøver)

• Det er fint at vi kan få yte vårt individuelt ut fra våre egne forutsetninger
• Kjempebra opplegg! Det hjelper for balansen og bevegeligheten
• Jan Helge «ser» oss alle, og hans gode humør smitter
• Trives på gymmen – god stemning og gode øvelser
• Jeg merker forskjell på i dag og når jeg begynte. Det er lettere å trene «i flokk»
• Veldig bra gym med øvelser hvor man selv kan styre intensiteten. Nye øvelser blir lagt inn med jevne mellomrom og ettersom vi blir sterkere. Onsdagen med intervalltrening er veldig bra – her får vi både kondisjon og styrke. Gleder oss til fortsettelsen!
• Vi er veldig fornøyd – føler at balanse, bevegelighet og kondisjon bedrer seg for hver gang. Dette vil vi gjerne fortsett med!
• Treningen er fin og variert, både mandag og onsdag. Vil gjerne fortsette!
• Synes strandgymmen er helt topp begge dagene!
• Takk for de første tre måneder med trening. Vi ser frem til de neste tre.
(deltakere på seniortrening, styrke og kondis)

* Väldigt energisk. Bra med blandade rutiner.
* Jag har bara en sak och det ær att det har varit superkul och BRA! Stort tack før att han ville stælla upp iår igen!!
* Jeg kan rigtig godt lide cirkel träning, hvor man träner forskellige dele af kroppen. Jeg synes det er rigtigt godt! ALT!
* Jeg har trænet denne slags træningen mange gange før, og synes også Peppy gjorder det rigtigt godt, og er venlig og imødekommende. Det gode ved træningen er at alle kan være med på det, og i deres eget tempo, og så er det rigtig effektiv træning.
* Jan Helge er rigtig dygtig. Har har forskellig program hver gang og er godt til at peppe alle op til træningen. Hans programmer er varierende og der er fokus på de forskellige kropsdele hver gang.
* Träningen har varit super bra! Upplägget där han har alla övningar färdiga innan och bara visar hur dom görs är toppen! Det gör också att det inte kräver så lång tid, vilket många ser som positivt. Det är varierande övningar för hela kroppen, allsidig träning.
* Jag har gått på samtliga pass med Jan Helge utom då jag var på semester. Jag tycker passen är MYCKET bra och det är rolig träning, bra att han varierar övningar till varje pass,men endå håller sig till cirkel/intervallträning. Just cirkelträning är bra för det lockar både tjejer och killar. Överlag är jag mycket nöjd och han är väldigt duktig och kunnig instruktör!
(ansatte i bedrift)

”Vi begynte å trene kondisjon og styrke hos Jan Helge, kombinert med massasje hos Ingvild. Vi er veldig godt fornøyde med resultatene, noe også testene dokumenterte. Vi er et ektepar i slutten av 60 årene, uten noe særlig fysisk aktivitet de senere årene, som har benyttet oss av Peppy Fitness flere ganger. Etter et hjerneslag for syv år siden mistet mannen evnen til å svømme, noe han savnet veldig. Vi bestemte da, i samarbeid med Jan Helge, at han fremover skulle konsentrere seg om svømmingen og styrketrening i basseng. Etter iherdig innsats, 3 ganger pr. uke, svømmer han nå igjen uten hjelp – dette betyr veldig mye for ham. Siste oppholdet vårt på GC hadde kvinnen også stort behov for massasjeterapi, og prioriterte dette hos Ingvild. Det var fantastisk og jeg kom hjem som et nytt menneske. Vi ser frem til videre samarbeide med dere til høsten. Tusen, tusen takk til Jan Helge og Ingvild! Vi har begge to hatt stor nytte og glede av dere.” (pensjonist-ektepar)

”Jeg har trengt en «time off», for å bli tvunget til å tenke gjennom situasjonen min. Jeg har trengt og trene meg på å ikke gjøre noenting, når kroppen sier ifra, uten å være misfornøyd eller ha dårlig samvittighet, og finne andre ting og glede meg over i hverdagen. Jeg satte meg nytt mål denne perioden om å klare og holde vekten stabil. Det klarer jeg ganske bra, og er fornøyd med det. I tillegg til nye treningsformer (men også gåturer, og endel av øvelsene dine), vil jeg prøve og få «et bedre liv» når jeg flytter tilbake til Norge snart, og det gleder jeg meg til :-)
Takker for din gode støtte og inspirerende veiledning.” (kvinne, 59)

”Topp fornøyd! Ble mye bedre i nakke og skuldre. Smerter i kne etter meniskoperasjon forsvinner etter massasjen.” (mann, 70-årene)

”Körde programmet i parken onsdags, gick fint, märker skillnaden! Riktigt känner hur blodet cirkulerar! Axlar och rygg känns mycket bättre. Du har förklarat allt på ett så proffsigt sätt. Tack!” (kvinne, 50)

”Hei, Jan Helge! Fikk time hos min fysioterapaut på sist torsdag og han syntes at treningsprogrammet og opplegget ditt var VELDIG PROFT. Jeg kan bare begynne å trene.” (mann, 60)

”Jan Helges tester var meget interessante og hans treningsprogram er godt tilpasset mine ønsker og behov!” (kvinne, 38)

”En gammel yrkesskade har ført til at jeg har fått permanent nedsatt lungefunksjon ca. 40%. Skadene fører også til hyppige infeksjoner og bakterieangrep som betyr at jeg enkelte dager kan bli ekstra tungpustet. Formen varierer derfor fra trening til trening, og jeg vil berømme Jan Helge for å være svært dyktig til å se tålegrensa og legge opp treninga deretter. Jeg har fått en mye bedre funksjonalitet i hverdagen etter at jeg begynte hos Peppy Fitness. (mann, 61)

STOR TAKK TIL PEPPY FITNESS VED JAN HELGE.
Fra å ikke kunne gå 1 km.i høst var jeg ute i går og jogget ved siden av Jan Helge, til og med opp en liten bakke. Og nå kan jeg også gå lange turer i fjellet sammen med andre. Han har vært min positive støtte her på Gran Canaria. Jeg har gått ned mange kilo og blitt mye sprekere. Livskvaliteten er mye bedre. Morsom trim, god kostveiledning og oppmuntring. Gleder meg til å komme ned til høsten igjen og vise frem flere resultater av alt han har lært meg (for nå skal jeg forsøke å stå litt på egne bein fremover). Dette er noe jeg kan anbefale til alle! (kvinne, 57)

”Trenger man påfyll eller inspirasjon for å ta de riktige valgene når det gjelder trening og kosthold, har man kommet til rette mann.
Jeg opplever Jan Helge som dynamisk, direkte, engasjert og inspirerende, samtidig som han hele tiden tar hensyn til mine begrensninger. Ikke noe press – trening skal være gøy – og en del av en sunn livsstil. Det er jeg som må ta ansvar for min egen kropp, Jan Helge oppmuntrer, støtter og styrer meg i riktig retning.
Siden jeg er overvektig, har jeg også fått mange nyttige og konkrete tips ang. kostholdet. Grunnpakken inneholder mye, og var vel verdt pengene. Nå skal jeg prøve meg litt på egenhånd, men har allerede avtalt når jeg skal komme tilbake.
Takk for super starthjelp!” (kvinne, 56)

”Jeg kom til Peppy Fitness med svake hoftemuskler etter et fall og påfølgende operasjon (satt inn kunstig hofte for 6 år siden). Etter operasjonen har det vært smertefullt å gå, men jeg har fått så god hjelp og opptrening hos Peppy Fitness at jeg nå kan gå fjellturer på 2-3 timer ganske problemfritt! Profesjonell veiledning med oppmuntring og god motivasjon har nå gitt meg håp om en tilnærmet smertefri hverdag. Min fitness id er dessuten blitt kraftig forbedret, og målene er nådd.” (kvinne, 68)

”Jeg bestemte meg for å kjøpe en pakke hos Peppy Fitness for å gi meg selv en god start og et rammeverk å styre etter. En del tankevekkere har det blitt og Jan Helge er mega bra på kommunikasjon. Rådene hans har jeg hengt opp på kjøleskapet, på tavla på kontoret og de er også med i veska mi slik at jeg ikke mister fokus i hverdagen.
Resultatene kom raskere enn forventet i starten, og da ble det gøy og lystbetont, noe som var viktig for motivasjonen min. Jeg ser jo i speilen at magemålet minker og jeg kjenner det på klærne. Folk kommenterer jo også litt, og det er hyggelige tilbakemeldinger å få.
Jeg har stagnert litt i perioder, men endring tar tid. Dessuten er ikke hurtigmetoden noe for meg. Det er viktig å få frem at dette ikke er noen «kur», men at jeg spiser alminnelig mat. Vurdering av porsjoner og komposisjon på tallerken er vanskelig, men jeg skjønner mer og mer” (kvinne, 49)

”Høsten 2011 kom jeg til Peppy Fitness med store smerter i begge kne. Har skiftet begge kneledd – det siste i mai 2011. Fikk time hos Jan Helge som satte opp treningsprogram for meg, både hjemmetrening, svømmehall og treningsstudio. Etter kort tid merket jeg store forbedringer, og det går stadig fremover. Min kondisjon har også blitt mye bedre. Jeg gir Jan Helge min beste anbefaling. Måten jeg ble tatt i mot på, samt gjennomgang av diverse treningsprogram har vært meget bra. Han har også tatt kontakt flere ganger underveis for å høre hvordan det går. Jeg har nå begynt med små turer i fjellet, og det går nå nesten smertefritt. Takk til deg, Jan Helge!” (mann, 76)

”Alle vet at fysisk aktivitet er grunnlaget for god helse i eldre år. Men det er ikke nok å vite, vi må gjøre noe også! Jan Helges foredrag inspirerte oss! Takk på vegne av oss grå pantere.” (NN)

* Superkul med träningen. Han är jätteduktig. Önskar bara att vi kunde välja på fler dagar.
* Träningen är super och är verkligen anpassad till alla. Det är inte för aerobiskt utan det är mera som om man verkligen tränar med en personlig tränare. Thumbs up!
* Blandade övningar, där man gör i sin takt. Han uppmuntrar och skriker inte. Cardio och muskler.
* Jag tycker att det är fantastiskt.”

(ansatte i bedrift)

Full tillit fra dag 1. Blir fulgt opp hele tiden. Lett å samarbeide med. Kjempebra kvalitet på tjenesten.” (kvinne, 66)

”Hösten 2010 arbetade ”Peppy”, Jan Helge Østensen på Kroppsterapiskolan. Hans uppgift var att en dag i veckan undervisa våra massageterapeutelever i ämnena träningslära och träningsterapi.
Undervisningen var en blandning av teori och praktik. Jan Helge var en god pedagog med stort engagemang. Hans lektionspass var alltid väl förberedda. Vi och eleverna var mycket nöjda med hans arbetsinsats.
Kroppsterapiskolan -med benägen hjälp av Jan Helge- utexaminerade denna höst en grupp mycket kunniga elever.
Vi tackar Jan Helge för ett mycket gott arbete och kan varmt rekommendera honom till andra blivande uppdragsgivare.”
Krister Göransson, Kroppsterapiskolan, Arguineguin, Gran Canaria

Etter en tid uten trening i tillegg til en alvorlig prolaps der jeg var sengeliggende i to uker, var jeg i svært dårlig form. Kroppen føltes tung, og jeg hadde ryggsmerter etter kun 10 minutters gange. Gjennom gradvis opptrening under veiledning av Jan Helge, har formen kommet tilbake og ryggsmertene har forsvunnet. Etter 8 måneders regelmessig og stadig tyngre trening føler jeg meg nå «ung og sprek». Han er geniuint interessert i deg og det du ønsker å oppnå. Han  tar i bruk forskingsbaserte treningsopplegg og han deler gjerne sin store kunnskap om kropp og helse. Hans laminerte treningsprogram er nå blitt nesten like viktig for meg som pass og fotoapparat. Hver time hos Jan Helge er en investering i et friskere og bedre liv!» (kvinne, 37)

Jeg er veldig glad for at jeg tok kontakt og fikk starthjelp til å komme i gang med riktig trening. Jeg merket raskt forbedring i form. Fikk også gode tips for egentrening videre” (kvinne, 38)

Til verdens beste personlige trener; takk for at du reddet meg!” (mann, 49)

Jeg har tidligere forsøkt ulike varianter av dietter og treningsopplegg, men Jan Helges opplegg er det som definitivt har gitt meg best resultater over en lengre periode (6 måneder). Som personlig trener er han målrettet og samtidig flink til å motivere til innsats.” (mann, 44)

 He has a friendly approach to training and shows great understanding of my personal needs and abilities. In his enthusiastic and patient way, he has helped me to set and achieve personal goals that a few years ago I would have said were out of reach. (mann, 45)

 “It has been a very good learning experience – not always comfortable – but your training has given me more confidence to push my body.” (kvinne, 44)

 “Jan seems to be able to «read» his clients and understand their needs as well as how to individually approach a client in terms of degree of regime and encouragement. His listening skills are superior. He immediately responded to lifestyle issues and issues of pain with alternatives and would listen and hear my feedback.(kvinne, 58)

 ”Jan Helge viste seg å være en meget dyktig instruktør som ”traff oss godt” med det programmet han hadde forberedt. Her er det bare å stille opp for dette trenger vi. Øvelsene er tilpasset hver enkelt i forhold til hva vi er gode for. Vi gleder oss allerede til neste gang……” (styrketrimmen for eldre, 60+)

Har lært mye av deg som jeg tar med meg videre !” (kvinne, 34)

 ”He is an excellent teacher, with values including punctuality, enthusiasm, motivation and general good spirit. He would always plan each session according to my needs (along with bringing the necessary sports equipment), then would follow up sessions to see how I was feeling physically after, by mail or text. Jan is someone that is 100% dedicated to his work and clients, and his goal is to achieve the best results from each of them through his workouts” (kvinne, 35)