Vi er begge rolige og positive mennesker om har stor respekt for våre medmennesker. Noe også våre verdier gjenspeiler.
Vi har selv opplevd å bli ”spist opp” av vårt arbeid og føle tidsklemma på kroppen. Jan Helge har tidligere vært leder for en mellomstor norsk bedrift mens Ingvild har drevet sitt eget oversetterbyrå. Siden har vi sammen tatt flere verdivalg med tanke på å skaffe oss et bedre liv og gi våre barn en alternativ oppvekst. Trening og konkurranser har i stor grad preget vår oppvekst og vi har kjent på kroppen hvilken positiv effekt både sport, mosjon og riktig kosthold kan ha for vårt humør, energinivå og ikke minst den generelle velværefølelsen. Vi har ingen fasitsvar på ”det gode liv” og man møter uansett utfordringer i livet, men vi lever det livet vi ønsker og vi vil gjerne dele våre erfaringer med deg! Alle mennesker er forskjellige, og vi har ingen tro på at det samme fungerer for alle. Vi er ikke fanatiske i noen retning, men er bevisst våre valg. Det er lov å skeie ut og ”feile” fra tid til annen. Det viktigste er at du er trygg på hva som er det rette for deg og mestrer hverdagen slik du ønsker den skal være.

Våre verdier

Peppy Fitness har sitt eget verdigrunnlag. Klikk her for å lese mer.

Hvorfor navnet «Peppy Fitness»?

Det engelske ordet «peppy» er synonymt med blant annet «dynamisk», «vital», «robust» og «engasjert». Dette synes vi beskriver oss som personer også. Derfor valgte vi Peppy Fitness som vårt firmanavn. Det gir positive assosiasjoner, og fungerer i tillegg internasjonalt.

Nærmere om logoen vår

Logoen som du ser øverst på sidene våre symboliserer 3 ting:

  1. Menneske i bevegelse. Om du ikke beveger deg nok i hverdagen vil du før eller siden måtte ta deg tid til å rette opp ulike ”skavanker”. Dette er ikke skremselspropaganda, men bare et utslag av de tilpasninger som skjer i kroppen hos personer som sitter mye stille over lengre tid. Unngå det!
  2. Den stående sirkelen symboliserer mennesket som en helhet. Dette er viktig for oss, og derfor vil du i denne nettpresentasjonen oppleve at vi beskriver en helhetlig tilnærming i det arbeidet vi gjør for våre kunder hver dag.
  3. Den horisontale sirkelen symboliserer at vi arbeider i team med kunden, og sirkelen er ikke sterkere enn det vi gjør den til sammen. Vårt samarbeid bygger på tillit – vi verken kan eller vil overvåke våre kunder til enhver tid – og derfor er en ærlig dialog vesentlig for å oppnå suksess.