Dagens nyhet: Slik får Rihanna superkroppen

Dagbladet kan i dag avsløre hvordan den populære artisten Rihanna får sin superkropp. Her er oppskriften:

Hopp (med og uten hoppetau), spensthopp, samt jogging på stedet. Kjendistrener og kostholdsekspert Harley Pasternak tjener seg søkkrik på en god gammeldags (og ganske kjedelig) treningsmetode!

 

Jeg er på nippet til å pakke bagen og flytte til LA fortere enn svint. Tenk hvilken suksess jeg kunne hatt «over there» ved å legge til et par andre spennende øvelser som utfall og knebøy, litt situps og rygghev. Vow! Lenger ned i artikkelen står det å lese at hun trener 3-5 ganger i uka avhengig av tid tilgjengelig, og holder på ca. 30 minutter hver gang. Videre avsløres det at hun spiser fem små måltider hver dag. Vow! For øvrig er hun ung og gitt en fint utgangspunkt fra naturens side. Min påstand er at en hvilken som helst personlig trener med hodet på rett plass kunne gjort denne dama fornøyd.

Men det er faktisk et par ting som er viktig å merke seg i artikkelen: «stjerna trener fordi hun liker det og ikke fordi hun må» og «gjør øvelser som ikke krever et dyrt treningsstudio».

Det første utsagnet er helt avgjørende for at man skal klare å motivere seg til trening, og gjelder like mye deg, meg og Rihanna. Hvis du ikke liker den mosjonsformen du holder på med, men gjør det fordi du føler at du «må», vil du før eller siden bli så lei av å trene at du dropper ut av rutinen og da blir det veldig lenge til du går på igjen. Synd. Det andre utsagnet er også viktig, fordi det fremdeles er mange som tror at man må gå på et treningssenter for å komme i form. Dette er så langt fra sannheten som man kan komme! Det er hundrevis av øvelser du kan gjøre effektivt hjemme som vil gjøre deg STERK!

Om du i tillegg kjører «Peppy-konseptet» med høyere puls enn du normalt ville hatt i stua di, kan jeg love deg resultater. 30 minutter 5 ganger i uken vil over tid gi deg en kropp andre bare vil drømme om. Bli en Rihanna du også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>