Insulinresistens medfører ofte type-2 diabetes

Insulinsresistens er en hovedfaktor for utvikling av type 2-diabetes, og man er gjerne insulinresistens i mange år før selve diabetesen blir stadfestet. Ikke uventet er regelmessig trening ditt beste forsvar, men hva er tilstrekkelig treningsdose for å påvirke insulinfølsomheten?

Bli kvitt magefettet!

Kortere trening er bedre for fettforbrenningen din! Men da må du til gjengjeld øke intensiteten på økta. Som en følge av dette vil mange føle at treningen blir MYE hardere, men dersom du ønsker magefettet dit pepper’n gror, er intensiv trening i korte bolker en super oppskrift.

Supermat – hehe!

Påstanden fra produsenter og importører av såkalt supermat er som følger: «Inkluderer du supermat i kostholdet, vil du oppleve at du får større overskudd, mer energi og bedre helse. Kroppen renses, huden får ny glød og din biologiske alder reduseres radikalt etter hvert som cellene i kroppen fornyes».

Lykke

Spør du noen hva de ønsker mest her i livet, er svarene ganske like: god helse, god økonomi, kjærlighet og være lykkelig. Men hva er egentlig lykke? Og er det egentlig viktig å være så veldig lykkelig hele tiden?