Dagens nyhet: Stadig mer får plass i samme buksestørrelse

Stadig mer rumpe og hofte får plass i samme buksestørrelse. Hvordan kan det ha seg? Den engelske avisen The Economist melder om et pussig fenomen som kan betegnes som hofteinflasjon i Storbritannia.

1. Luft, 2. Vann, 3. Magnesium!

Nest etter luft og vann er magnesium sannsynligvis det stoffet kroppen trenger aller mest. Mangel på magnesium kan føre til hodepine, muskelsmerter/-kramper, fordøyelsesbesvær, unormal hjerterytme, søvnvansker, angst, og en slags «prikkefølelse» i armer / bein.

Lag en plan!

Du har hørt ordet før; «plan». Et skikkelig kjedelig ord! Et ord som innebærer at man må analysere, tenke og beslutte. Noe du normalt sett ikke har tid til. Men om du ikke tar deg tid til å planlegge, er sjansen for å lykkes minimal. Du må vite svaret på hva, hvorfor, når og hvordan.

Offisielle norske kostholdsråd

I fjor på denne tiden ble det en del fokus i media vedrørende de nye norske kostrådene. Vi finner det naturlig å repetere disse 13 rådene nå i disse tåpelige diett-tider! Det ligger flere år med forskning til grunn for disse rådene, basert på store studier, så disse rådene kan du være trygg på vil gi deg en god helse / redusert risiko for kostrelaterte kroniske sykdommer.