For mye av det gode er også galt!

Du har sikkert hørt uttrykket om at «den gyldne middelvei ofte er den beste». Dette gjelder i høyeste grad også for trening. I en artikkel i dagens utgave av avisen Dagens Næringsliv vises det til ny forskning på intervalltrening. Denne formen for trening kan absolutt bryte ned kroppen i stedet for å bygge den opp om du ikke har hodet på rett plass!

Dagens nyhet: Slik får Rihanna superkroppen

Dagbladet kan i dag avsløre hvordan den populære artisten Rihanna får sin superkropp. Her er oppskriften:

Hopp (med og uten hoppetau), spensthopp, samt jogging på stedet. Kjendistrener og kostholdsekspert Harley Pasternak tjener seg søkkrik på en god gammeldags (og ganske kjedelig) treningsmetode!

Søtpotetsuppe med korianderpesto – nam, nam!

Søtpoteten er en sunn liten luring. Og den gir flere nye muligheter i matveien. Siden den heter «søtpotet», så er den sikkert mer kaloririk enn en vanlig potet, tenker du, og det er riktig. Hele 6 (!) kalorier mer per 100 gram enn en vanlig norsk lagringspotet. Altså ubetydelig.

To McDo or not to McDo…

Én hånd i været den som aldri har smakt hurtigmat… Enten fra fastfoodkjeder, men også kebabsjapper og gatekjøkken. Finnes det noe positivt å si om dem? Tja, ikke stort. Kanskje at maten kommer raskt? Nei, egentlig ikke, for køene er som regel endeløse. Skal dette innlegget bare handle om negative ting, tenker du kanskje, og har i grunnen rett i det. Fastfood er ikke bra. Og mange som sitter med burger, pommes frites og cola, vet at de ikke burde…