Slik unngår du infeksjoner!

Det finnes masse forskning som viser at moderat trening på de fleste av ukens dager holder forkjølelsen borte. I en artikkel som nylig ble publisert i The Society for General Microbiology, ble dette nok en gang bekreftet.

Når vi snakker om infeksjoner i denne sammenheng, menes forkjølelse, sår hals, rennende nese, bihulebetennelse, influensa osv. Altså infeksjoner i de øvre luftveier.

Er personlige trenere (PT-er) oppskrytt?

Svaret på spørsmålet i overskriften er både ja og nei. Vi er en yrkesgruppe på lik linje med andre, og du finner plenty av råtne egg også i fitness-bransjen. Men for de kundene som treffer blink, enten i sitt valg av en god snekker eller en dyktig PT, så er resultatet upåklagelig. Det koster også en del kroner å engasjere dyktige personer til å finne løsninger og innfri de behov man måtte ha som kunde, uansett fagfelt, men er PT-er virkelig verdt pengene?

2012: Mindre smerter og vondter hvis du ønsker det selv!

Altfor mange personer har smerter som kunne vært eliminert. Dette er dessuten smerter som koster samfunnet milliarder i sykepenger og uføretrygd hvert år. Rygg og nakke/skulder er de største problemområdene. Spesifikk trening er den beste medisin og magen er ofte din verste fiende…