En annerledes gave

Det nærmer seg jul, og vi skal gi hverandre gaver. Tradisjon, plikt, omsorg, glede… det kan være med blandede følelser vi åpner lommeboken.

Hva menes med en balansert diett?

Faktisk er det slik at regelmessig toalettbesøk er en god indikator på om du spiser riktig. Forstoppelse er nemlig et stort problem for mange. Det er flere faktorer som fører til at man får uregelmessig avføring, men mengde mat, type mat, matens sammensetning, måltidsmønster og væskeinntak er helt klart av de viktigste tingene å tenke på. Å få i seg nok fiber, for eksempel, er veldig viktig for at tarmprosessen skal gå optimalt. Men da må man også huske på å drikke 6-8 normale glass vann om dagen. Beviset får man dersom man titter ned i toalettskålen;

Velvære og energi

Ditt nivå av velvære er avhengig av den energi du tar inn i kroppen din. Og da mener jeg ikke bare gjennom den maten du putter i munnen din, men det er også andre energiformer som påvirker deg – for eksempel luft, varme, lys, lyd, berøring. Av ikke-fysiske energiformer finnes bla. følelser, omsorg, kjærlighet og entusiasme.