Jeg ELSKER karbohydrater!

Jeg får hyppig spørsmål om ikke jeg kan hjelpe folk ned i vekt ved hjelp av såkalt lavkarbo-diett. Svaret mitt er at da må de gå til konkurrenten, for jeg elsker nemlig karbohydrater. Hos meg skal ingen gå ned i vekt i form av en trendy diett, men tvert i mot lære seg å spise normalt og variert og heller endre sin adferd rundt mat og måltider på andre måter. For hvem ønsker egentlig å være forsøkskanin, og hvem ønsker egentlig å begrense sitt sosiale liv som følge av til dels ekstreme valg man tar i matveien?

Musikk som smertelindring

Når du går til en massasjeterapeut eller en massør, vil du i de fleste tilfeller oppleve at det spilles rolig musikk. Mange synes dette bidrar til en god opplevelse og gjør det lettere å slappe av. Musikk påvirker nemlig de hormonene i kroppen som regulerer velvære og stress.

Trening er medisin!

Du tenker kanskje at overskriften er en subjektiv betraktning? Ja, det er det – men jeg har belegg for det. Vitenskapelig belegg, faktisk. I tillegg har jeg resultater fra min egen fitness praksis å vise til. Alt tyder på at du skal trene dersom du er syk. Du skal selvsagt ikke gå i mot legens råd sånn uten videre, selv om jeg tør påstå at det også noen ganger er riktig…