ER DU EN TØRR ELLER VÅT SVAMP?

Jeg (fru Peppy) har vært kraftig forkjølet og dermed hatt treningsfri i 10 dager. Jeg har nesten ikke vært ute av huset og således beveget meg minimalt. Jeg har derimot kost meg på sofaen med gode bøker, sett Skal vi danse og Masterchef på TV og ellers tatt det veldig med ro.

Les mer…

Om skjønnhetshysteriet

Dagens blogg handler om kroppsfokus, eller rettere sagt kroppsidealet. Hva nå det måtte bety. Wikipedia definerer et ideal som «en idé eller et prinsipp som virker perfekt og som en ønsker å oppnå». Spørsmålet er hvem som bestemmer hva som skal være «perfekt» og hvordan dette perfekte skapes inne i hodet vårt. Les mer…

Hurra for Avinor og OSL!

Jeg leser i Aftenposten i dag at ledelsen og de ansatte i Oslo Lufthavn ihvertfall gjør én ting rett! Nemlig å prioritere helse og velferd. OSL og Avinor er jo ellers kjent for å komme i et negativt søkelys i media, men i dette tilfellet må vi applaudere:

Les mer…

Lykke

Spør du noen hva de ønsker mest her i livet, er svarene ganske like: god helse, god økonomi, kjærlighet og være lykkelig. Men hva er egentlig lykke? Og er det egentlig viktig å være så veldig lykkelig hele tiden?

Les mer…

Arbeidsgivers ansvar å forebygge ansattes livsstilsykdommer?

En kunde oversendte meg forleden en artikkel fra lokalavisa (adressa.no). Vedkommende er gründer og bedriftseier, og er flink til å prioritere helsa si. Han legger også til rette for at de ansatte skal holde seg friskest mulig, og han skjeler bl.a. til Japan for kontroversielle «ansatte-pålegg». Jeg tror han er forut for sin tid. Les mer…